JCPS viert feest bij u thuis

Hier vind je alles wat je moet weten, om thuis een geslaagd feest te houden in plaats van het saaie kringetjes feestje dat iedereen nu wel gezien heeft!
Het afhuren van een disco of het huren van een zaaltje in een restaurant of zalencentrum is hartstikke uit!
Een echte party geef je thuis, hoe groot of klein je huis ook is. Een party bij u eigen thuis is gezellig, intiem en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

JCPS heeft erg veel ervaring in het organiseren van feesten op locatie

"Wij nemen u echt alles uit handen"

Nadat je nagedacht hebt over wie je uitnodigt, wanneer je het feest gaat houden, een thema hebt of niet, moet je diverse sites en verschillende bedrijven langs om alles te huren.
Daarna moet je alles gaan opbouwen en installeren, best lastig als je dat niet je dagelijks werk is! En wat enorm veel tijd kost het allemaal!


JCPS vind het al langere tijd een must om dit te veranderen. Wij hebben alle kennis, ervaring, en apparatuur in huis om van jouw feest een enorm succes te maken. Daarnaast zijn we serieus geinteresseerd in jouw feest, en denken heel graag met je mee! En dat alles voor een lage prijs!

Een leuke feest dj huren voor jouw feest thuis? Of een geheel verzorgd leuk feest met drank en hapjes binnen of in de tuin? Alles is mogelijk, lees snel verder!


Maar wil je alleen een stevige grote partytent huren inclusief een licht/geluidssysteem en statafels? Ook dat kan!


Zo'n tent kun je zelf natuurlijk ook overal huren en opbouwen! Maar ja, wanneer je dat nog nooit gedaan hebt zou dat toch nog wel eens flink kunnen tegenvallen. Daarom doen wij het opbouwen en afbouwen van de tent en apparatuur. Jij hoeft dus niet te sjouwen, puzzelen en bouwen met al die lastige tentstokken en zeilen, wij regelen alles! En dat geldt voor alles wat we doen. Jij kunt gewoon genieten van je feest en je bezig houden met de leuke dingen. JCPS doet de rest!

Maar daarnaast kunnen wij ook jouw feest thuis compleet verzorgen met dj, aankleding, drank, glazen, bbq, hapjes, bar en bediening! Zowel binnen als buiten, en dat alles voor een prijs waar je het zelf eigenlijk niet voor kunt doen. Laat je verrassen!


Kortom: Jouw Complete Party Service

Daar kun je niet omheen

u boekt al een complete home party inclusief eten, drank,muziek en entourage vanaf € 24.50 per persoon